Bruidskapsel
Jouw grote dag

Ga je trouwen?

Bij Damn Good Hair bieden wij volledige bruidskapsel- en make-updiensten aan, inclusief op locatie op jouw trouwdag. We begrijpen dat gemak en comfort belangrijk zijn op zo’n speciale dag, dus onze ervaren stylisten komen naar jou toe, waar je ook bent, om je te helpen stralen met een prachtige look.

Onze diensten omvatten bruidskapsels, bruidsmake-up en service op locatie.

bruidskapsel damn good hair

bruidskapsel

Een uitgebreide proefsessie voorafgaand aan je trouwdag, waarbij we verschillende stijlen uitproberen en luisteren naar jouw wensen.

Op de dag van de bruiloft verzorgen we het gewenste kapsel, of het nu gaat om een klassieke updo, romantische krullen, een strakke chignon of iets anders dat bij jouw stijl past.

We zorgen ervoor dat je kapsel de hele dag perfect blijft zitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Bruidsmake-up

Een uitgebreide proefsessie voor het bepalen van jouw ideale make-uplook, rekening houdend met jouw huidtype, voorkeuren en de stijl van je trouwjurk.

Op de trouwdag creëren we een prachtige bruidsmake-up die jouw natuurlijke schoonheid accentueert en zorgt voor een langdurige, fotogenieke uitstraling.

bruidsmake up damn good hair vijfhuizen

Op LOCATIE service

Onze stylisten komen naar jouw gekozen locatie, of het nu thuis, op de trouwlocatie of elders is.

We zorgen voor alle benodigde materialen en producten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over iets anders dan genieten van je speciale dag.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een proefsessie en om jouw bruidskapsel- en make-upwensen te bespreken. Bij Damn Good Hair streven we ernaar om jouw trouwdag extra bijzonder te maken met een perfecte bruidslook, waar je met plezier aan terug zult denken.