kapper vijhuizen

Per 1 juli 2024 stappen wij over op een nieuw online afsprakensysteem.
Wilt u een afspraak maken voor 1 juli of later? Maak dan alstublieft telefonisch uw afspraak: 023-5748608

History

our story

01.01.2019. de krachten worden gebundeld: Damn good hair is een feit!

Na 2,5 jaar is het tijd om de volgende stap te zetten . Daan’s Hairtrend (Vijfhuizen) en Monique’s Hairstudio (Hoofddorp) wordt Damn Good Hair!

Wij, Daniëlle en Monique, kennen elkaar al bijna 20 jaar. We hebben in dezelfde salon gewerkt en nadat we daar weggegaan zijn, zijn we elkaar nooit uit het oog verloren. Sterker nog we zijn elkaars vaste kapster gebleven. Door samen te sparren en naar beurzen te gaan kom je erachter dat je samen veel dezelfde ideeën, idealen en interesses hebt. Daarom is het idee ontstaan om samen verder te gaan. Zo kunnen we onze talenten bundelen en krachtiger maken, en kunnen we de klanten meer service bieden.

En alsof dat nog niet genoeg is de salon ook groter geworden. Het pand naast ons hebben we erbij getrokken, doordat we de muur hebben doorgebroken hebben we meer ruimte gekregen.

Ook hebben we een aanvulling op assortiment zoals een make-up lijn van Mineralogie, huidverzorgingslijn van Squalan, lipstick en nagellak van Zoya. Al deze producten hebben het PETA keurmerk. Dat houdt in dat deze producten dierproefvrij zijn en ook geen dierlijke toevoegingen hebben.

Danielle van Damn Good Hair

Daniëlle den Braber

Too glam to give a damn!

Ik ben Daniëlle en geboren in 1980. Ben woonachtig in het mooie dorp Vijfhuizen . Heb 2 ondeugende jongens waar ik natuurlijk zielsveel van houd! Mijn passie is haar ,en houd ervan om uitdagingen aan tegaan . Na mijn opleiding ben ik begonnen in een kapsalon in Hoofddorp. Na 6,5 jaar en alle functies doorlopen te hebben ben ik voor mezelf begonnen als ambulante kapster. Daarnaast gaf ik trainingen, het ondersteunen bij fotoshoot en een aantal keren de metamorfoses mogen doen bij Hollands next topmodels. Na zo’n 11 jaar kreeg ik dan eindelijk de kans om mij te vestigen op de kromme Spieringweg in Vijfhuizen. Kom gewoon eens gezellig langs en deel mijn motto:
“too glam to give a damn!”

Monique van Damn Good Hair

Monique Kemp

Your hair our care!

Ik ben Monique. Ik woon in Hoofddorp samen met mijn man Jarno en hondje Viktor. Inmiddels zit ik alweer 25 jaar in het kappersvak. De eerste 13 jaar heb ik in verschillende grote en kleine salons gewerkt. Bij Hair Company heb ik Daniëlle leren kennen. Vanaf het eerste moment hebben we een goede klik gehad. Na mijn tijd bij Hair Company hebben we altijd contact gehouden. Ook hebben we samen training gegeven voor Balmain. Een bedrijf in hairextensions. Tegelijkertijd werkten we allebei voor onszelf. Maar in de loop van de tijd kom je er samen achter dat je dezelfde ideeën en idealen hebt. Dus wilden we de uitdaging met elkaar aangaan om onze talenten te bundelen zodat we de klanten meer kwaliteit en diversiteit kunnen bieden.

Reviews

Mijn haar zit top

Altijd gezellig op de vrijdagavond en natuurlijk mooi meegenomen dat je haar dan top zit! Bedankt dames.
Irma

Je wordt lekker in de watten gelegd

Zoals altijd weer helemaal blij bij de kapper vandaag gekomen. Er wordt goed naar je geluisterd wat je wilt en je wordt lekker in de watten gelegd. Ik ben al bijna 18 jaar klant en nog steeds super tevreden.
Hellen

Blij met het resultaat

Warm welkom gekregen en een hele fijne kappersbehandeling. Ben heel blij met het resultaat en ik kom zeker terug.
Savanna

Een feestje voor de kinderen

Beide dames zijn altijd super hartelijk, meedenkend en maken er voor onze kinderen ook nog eens een feestje van!
Wenda

Top service

Super vriendelijk ontvangst en top service zoals altijd! Echt een aanrader 🙂
Robin

Super tevreden

Voor het eerst bij damn good hair geweest, super tevreden over mn kapsel, en ik vond de sfeer gezellig en ontspannen. twee leuke dames!
Marja