nieuwe salon

Per 1 juli 2024 stappen wij over op een nieuw online afsprakensysteem.
Wilt u een afspraak maken voor 1 juli of later? Maak dan alstublieft telefonisch uw afspraak: 023-5748608

Verhuizen

01-11-2023

damn good hair gaat verhuizen!

Wij zijn erg enthousiast om jullie te mogen vertellen dat wij gaan verhuizen naar een nieuw pand. Wij zullen niet ver gaan, maar slechts 200 meter van onze huidige locatie. Wij nemen de kapsalon Van Velsen kappers over en zullen onze salon toevoegen aan de bestaande salon in dat pand.

Wij zijn er al een tijdje mee bezig geweest, maar konden nog niets loslaten zolang er niets zeker was. Na onderzoek en wikken en wegen hebben wij de klap erop gegeven. En zo gaat het dan ineens heel snel. Vanaf 1 november gaan we aan de slag in onze nieuwe salon.

Het zal voor ons een nieuwe uitdaging zijn omdat we ook personeel overnemen. Monique Vervaart, Gorg en Asli zijn onze teammembers van de salon. Wij zullen onze klanten en de klanten van Van Velsen kappers hartelijk ontvangen en een gezellige tijd ervan maken.

De eerste maanden zullen wij aan elkaar moeten gaan wennen. Zowel de klanten en onze teammembers, wij zullen er alles aan doen om het voor iedereen leuk en gezellig te maken/houden. We zullen geen grote veranderingen doorvoeren. De producten waar wij mee werken zullen met ons mee gaan. Voor het personeel zal dat wel even wennen zijn, en wij zullen hen daar in begeleiden en de klanten uitleggen hoe dat allemaal gaat en werkt.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn ook aangepast en iets anders dan jullie van ons gewend zijn. Dit omdat de openingstijden van de andere salon ook anders zijn dan die van ons. Dit kan in de toekomst nog wat aangepast worden. Voor nu zijn dit voorlopig de openingstijden voor de salon.

 

Maandag 12:00 – 17:30 uur
Dinsdag 09:00 – 17:30 uur
Woensdag 09:00 – 21:00 uur
Donderdag 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 

NIEUW AFSPRAKENSYSTEEM

Wellicht heeft u het al gezien, we zijn overgestapt op een nieuw afsprakensysteem. U kunt hier uw eigen account aanmaken en heel gemakkelijk online een afspraak inplannen of wijzigen.

NIEUWE SALON

OPENINGSBORREL

Begin volgend jaar zullen we een openings-/nieuwjaarsborrel organiseren om te proosten op het nieuwe jaar en de opening van Damn Good Hair op de nieuwe lokatie. Houdt onze website en social media in de gaten voor de datum. Tot snel op onze nieuwe lokatie!

Liefs,
Daniëlle en Monique

 

NIEUW ADRES:

Ons nieuwe adres is vanaf 1 november

d’Yserinckweg 55
2141 AD Vijfhuizen
023-5748608

Reviews

Mijn haar zit top

Altijd gezellig op de vrijdagavond en natuurlijk mooi meegenomen dat je haar dan top zit! Bedankt dames.
Irma

Je wordt lekker in de watten gelegd

Zoals altijd weer helemaal blij bij de kapper vandaag gekomen. Er wordt goed naar je geluisterd wat je wilt en je wordt lekker in de watten gelegd. Ik ben al bijna 18 jaar klant en nog steeds super tevreden.
Hellen

Blij met het resultaat

Warm welkom gekregen en een hele fijne kappersbehandeling. Ben heel blij met het resultaat en ik kom zeker terug.
Savanna

Een feestje voor de kinderen

Beide dames zijn altijd super hartelijk, meedenkend en maken er voor onze kinderen ook nog eens een feestje van!
Wenda

Top service

Super vriendelijk ontvangst en top service zoals altijd! Echt een aanrader 🙂
Robin

Super tevreden

Voor het eerst bij damn good hair geweest, super tevreden over mn kapsel, en ik vond de sfeer gezellig en ontspannen. twee leuke dames!
Marja